skip to Main Content

Stugor och rum

Vi har 5 fina stugor alla med sjöutsikt, 2 av dem med egen badstrand.

Stora Sjöstugan   x4

Mysig stuga med stor härlig altan, ligger 5 meter från sjön Råvarpen. WC, dusch, välutrustat kök. Stugan ligger vackert, med ostört läge. Ett sovrum har 2 st enkelsängar, det andra har en våningssäng. Och så finns det en bäddsoffa i allrummet. Bra fiskemöjligheter.

Läs mer 

Solbacka    x6

Stor och härlig stuga, som har plats för sex gäster. Det finns tre sovrum, två med 2 enkelsängar och ett sovrum med en våningssäng.

Allrummet har ett mysigt soffhörn, stort bord och kök. Köket är utrustat med spis/ugn, kylskåp med frysfack, mikrougn, vattenkokare och kaffekokare. I badrummet finns det duschkabin, toalett och tvättställ. Rymlig altan på 40 kvadrat med vacker utsikt. Otroligt läge med skogen bak huset.

Läs mer 

Timmerstugan   x5

Mycket mysig timmerad stuga. Allrummet har ett soffhörn, stort bord och kök. Köket är utrustat med spis/ugn, kylskåp med frysfack, mikrougn, vattenkokare och kaffekokare. I badrummet finns det duschkabin, toalett och tvättställ. Rymlig altan med vacker utsikt. Otroligt läge med skogen bak huset.

Läs mer

Lilla Sjöstugan   x3

Liten charmig stuga med egen badstrand. En enkelsäng och en våningsäng. Trinettekök, med varmt och kallt vatten indraget, samt litet bord med tre stolar.

Dusch och wc finns i servicehuset 100 meter från stugan, men ett litet utedass finns på tomten. Bra fiskemöjligheter.

Läs mer 

Lilla Sjöutsikten  x4

Liten campingstuga med fin utsikt över Råvarpen. Dusch, wc och kök finns i servicehuset 100 meter från stugan.

Läs mer 

Dubbelrum   x2

I servicehuset finns det ett enkelt dubbelrum att hyra.

Se prislista
Boka

Kanoter / båtar

Vi har motorbåtar, roddbåtar och kanoter, som tar dej med ut på sjön Råvarpen. Det är en stor vacker sjö, med lite små öar och fina badställen att upptäcka. Man kan även se kanalbåtarna, som passerar på Dalslands Kanal.
Flytvästar ingår. Se prislistan för mer infomation.
Back To Top